Emily Roest (1971) studeerde aan de Universiteit van Amsterdam en de Universiteit van Kopenhagen. Na haar studie was zij eerst drie jaar arbeidsrechtjurist bij een grote brancheorganisatie en bij een rechtsbijstandverzekeraar. In 2000 maakte zij de overstap naar de advocatuur en was zij senior associate op de praktijkgroep arbeidsrecht van DLA Piper, een groot internationaal advocatenkantoor in Amsterdam.

In 2003 rondde Emily de postdoctorale opleiding Grotius Arbeidsrecht summa cum laude af. Emily heeft diverse publicaties op haar naam staan in toonaangevende arbeidsrechtelijke tijdschriften. Emily was verder co-auteur van “International Labor & Employment Law, a country-by-country look at legal issues in human resources in major markets around the globe, Aspatore, 2005”.

In 2009 richtte Emily E-LAW advocaten op.

Emily heeft veel ervaring in het geven van trainingen en cursussen aan (HR) directeuren en (HR) managers/adviseurs (omgang disfunctionerende werknemers, dossieropbouw, ontslag op staande voet, zieke werknemers, concurrentiebeding, collectief ontslag, reorganisatie etc.).

Emily is lid van de Nederlandse Orde van Advocaten, Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Amsterdam (VAAA), Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN), Vereniging voor Arbeidsrecht (VvA) en European Employment Lawyers Association (EELA).

Publicaties:

Tijdschrift Arbeidsrecht 2011
Tijdschrift Arbeidsrecht 2007

Contactgegevens:
emily@e-lawadvocatenkantoor.nl
+31 (0)624977491